Fórmula 1

Pluja, caos i victòria 100

Fórmula 1. Hamilton guanya el GP de Rússia i recupera el lideratge, tot i que només té dos punts més que Verstappen, que fa una gran remuntada i acaba segon després de sortir l’últim

Lewis Hamilton va aconseguir la seva victòria número 100 en la fórmula 1 en un final caòtic sota la pluja que va aparèixer a set voltes del final. L’anglès va recuperar el lideratge del mundial, però només té dos punts de marge (246,5 a 244,5) sobre Max Vertappen ja que el neerlandès va protagonitzar una gran remuntada i va acabar segon després d’haver sortit l’últim en el GP de Rússia. La tercera posició en el podi va ser per a Carlos Sainz.

La cursa es va iniciar sense pluja i Carlos Sainz es va situar primer, superant Lando Norris, que va recuperar el primer lloc en la volta 12 i va dominar al davant de Hamilton, mentre Verstappen anava remuntant.

L’aparició de la pluja a set voltes del final i la decisió d’entrar a posar pneumàtics per la pluja o no, ho va canviar tot. Norris no ho va fer quan anava primer i va ser el gran perjudicat, ja que va acabar setè. Hamilton ho va fer en el moment precís i va aconseguir la victòria, mentre que Verstappen també i va acabar de recuperar posicions fins al segon lloc.