MotoGP

Marc Márquez domina els entrenaments en mullat i en sec a Austin

El cerverí ha sigut el més ràpid en la sessió del matí i en la de tarda, on ha superat Miller per 15 mil·lèsimes

Marc Márquez ha tornat a demostrat que el circuit de les Amèriques, a Austin, és un dels seus preferits –sis victòries–, i ha dominat els entrenaments del matí, en mullat, i el de la tarda, en sec, en el GP de les Amèriques. El cerverí i la seva Honda han sigut els més ràpids amb pluja i terra moll al matí (2:15.872) i han repetit a la tarda amb un temps de 2:05.164. Marc Márquez ha superat per 15 mil·lèsimes Jack Miller (Ducati), mentre que el seu company d’equip Pol Espargaró ha acabat quart a tres dècimes.

Raúl Fernández (Kalex) també ha dominat les dues sessions d’entrenaments del dia en Moto2. A la tarda ha fet el millor temps de 2:09.880 i ha superat per dues dècimes (0.199) al seu company d’equip i líder del mundial Remy Gardner. Xavi Vierge (Kalex) ha fer el dotzè temps. En moto3 el millor ha sigut el txec Filip Salac amb 2.17.280, mentre que el millor català ha sigut Xavi Artigas (Honda) que ha ocupat la cinquena posició a dues dècimes (0.282).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)