MotoGP

Tercera ‘pole’ seguida de Bagnaia i quarta de l’any

Motor. Marc Márquez torna a una primera fila de MotoGP en el GP de les Amèriques amb un tercer lloc, el seu millor resultat enguany en la Q2

L’italià Francesco Bagnaia i la seva Ducati van tornar a demostrar que a una sola volta són dels més ràpids de MotoGP i van aconseguir la tercera posició preferent seguida i la quarta de la temporada. Només el supera el líder del mundial, Fabio Quartararo (Yamaha), que n’acumula cinc –de consecutives– en la primera meitat de la campanya. Precisament va superar el francès, segon per tres dècimes. L’italià, en un gran estat de forma en aquest tram de la temporada, també ha guanyat els dos darrers grans premis que s’han disputat.

Marc Márquez (Honda) va fer la seva millor qualificació de l’any amb un tercer lloc, i per primer cop aquesta temporada sortirà des de la primera línia. El cerverí va quedar a quatre dècimes del millor temps. Àlex Rins (Suzuki) va fer el setè millor registre i Pol Espargaró (Honda), el dotzè. Van quedar fora de la Q2 Àlex Márquez (Honda), que ocuparà la quinzena plaça, i Aleix Espargaró (Aprilia), que sortirà dinovè després de caure en la Q1.

Domini de Fernández

Raúl Fernández (Kalex) va dominar completament en Moto2 i va ser el més ràpid en la qualificació i en els tres entrenaments lliures. El madrileny va fer la posició preferent, la sisena de l’any, amb 2:08.979, i va superar per tres dècimes el seu company d’equip i líder del mundial, Remy Gardner. Albert Arenas (Boscoscuro) sortirà novè i Xavi Vierge (Kalex) va fer el dotzè temps.

MotoGP
1r F. Bagnaia (Ducati) 2:02.781
2n F. Quartararo (Yamaha) a 0:348
3r M. Márquez (Honda) a 0.428
4t J. Martín (Ducati) a 0.497
5è T. Nakagami (Honda) a 0.511
6è J. Zarco (Ducati) a 0.598
7è A. Rins (Suzuki) a 0.672
8è J. Mir (Suzuki) a 0.747
9è L. Marini (Ducati) a 0.765
10è J. Miller (Ducati) a 0.939
11è B. Binder (KTM) a 1.000
12è P. Espargaró (Honda) a 1.094

Alcoba, en la primera línia

Jeremy Alcoba sortirà des de la primera fila en Moto3. Serà la setena vegada aquesta temporada que arrenca des de la primera fila, i ho va aconseguir en una pista que era nova per a ell. Alcoba va marcar 2:16.182 i va quedar a tres mil·lèsimes de Dennis Foggia (Honda), segon. La posició preferent va ser per a Jaume Masià (KTM), amb 2:15.986. Xavier Artigas (Honda) va aprofitar el bon rendiment de les Honda de l’equip Leopard i es va situar cinquè (2:16.334), a menys de dues dècimes del seu company Foggia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)