MotoGP

Domini total de Marc Márquez, que guanya per setè cop a Austin

Ha superat per més de quatre segons Quartararo, que amplia la seva avantatge en el mundial

Marc Márquez (Honda) ha dominat totalment el GP de les Amèriques i ha aconseguit la segona victòria de la temporada. El cerverí ha guanyat per setena vegada en el circuit d’Austin on hi ha corregut vuit vegades en MotoGP, i en l’altra va caure quan anava primer. Marc Márquez ha sortit des de la tercera posició, però en els primers metres ja s’ha situat primer i no ha deixat aquest lloc. Ha anat augmentat el seu avantatge respecta Fabio Quartararo (Yamaha), que sempre ha anat segon, i l’ha superat per més de quatre segons i mig. El francès, líder del mundial, ha ampliat el seu avantatge respecte a Francesco Bagnaia (Ducati), que ha començat malament, i de la pole ha baixat a la sisena posició, per remuntar després fins a la tercera.

Àlex Rins (Suzuki), que va guanyar l’últim cop que es va córrer en aquest circuit l’any 2019, ha acabat quart en superar en l’última volta Jorge Martín (Ducati), penalitzat amb una long lap que ha fet en l’última volta. Pol Espargaró (Honda) ha acabat desè i Àlex Márquez (Honda), dotzè. Aleix Espargaró (Aprilia) ha caigut en la vuitena volta, la cinquena vegada que ha anat per terra aquest cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)