Més motor

Laia Sanz ho acapara tot

Motor. La pilot de Corbera de Llobregat segella a França el sisè mundial d’enduro i ja en suma vint amb les catorze corones de trial

La pilot de Corbera de Llobregat Laia Sanz (Gas Gas) ha rematat aquest cap de setmana a Langleac, en el GP de França, l’operació reconquesta amb el sisè títol mundial d’enduro. Si fa un mes va assolir el seu catorzè títol de trial després de vuit anys d’absència, ahir va segellar el sisè d’enduro després de quatre temporades sense competir en l’especialitat. Sanz va tancar la porta a les seves rivals amb la victòria en les dues etapes (dissabte i diumenge) del GP de França. Amb 115 punts, Sanz va precedir la manresana Mireia Badia (Gas Gas), que amb el segon lloc d’ahir es va assegurar el subcampionat per un únic punt de diferència (99 i 98) respecte de la britànica Jane Daniels (Fantic).

El pilot de Súria Josep Garcia (KTM) va assolir dissabte el títol d’Enduro 2 i ha acabat el mundial d’Enduro GP en segon lloc, només superat pel britànic Brad Freeman (Beta).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)