MotoGP

Miller torna a demostrar que sobre l’aigua és el més ràpid

Aleix Espargaró ha acabat en la tercera posició la primera jornada d’entrenaments a Misano

Jack Miller (Ducati) ha tornat a demostrar que sobre l’aigua, amb el circuit mullat, és el més ràpid i ha acabat la primera jornada dels entrenaments de MotoGP del GP d’Emilia Romagna amb un millor temps d’1:41.305. En la sessió del matí ha plogut i en la de la tarda els pilots han rodat sobre l’asfalt mullat del circuit de Misano, tot i que al final s’ha anat assecant una mica.

Els dos implicats en la lluita pel mundial han quedat enrere, Francesco Bagnaia (Ducati) ha fet el vuitè temps, mentre que Fabio Quartararo (Yamaha) ha sigut el setzè. El francès pot guanyar el mundial diumenge si queda per davant de l’italià o si només l’hi cedit dos punts.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha ocupat la tercera posició a nou dècimes del primer. El seu company d’equip Maverick Viñales ha tornat a una gran premi després d’estar absent en el darrer per la mort en una cursa del seu cosí.

Xavi Vierge (Kalex) ha acabat la primera jornada amb el tercer millor temps de Moto2 (1:41.012) a només 82 mil·lèsimes del millor registre del mallorquí Augusto Fernández (Kalex) que ha fet 1:40.930. La pista s’ha assecat molt en els darrers 20 minuts d’entrenaments i els pilot han pogut posar pneumàtics de sec i millorar molt els seus temps.

En Moto3 el més ràpid en la primera jornada ha sigut l’italià Andrea Migno (Honda) amb el temps que ha aconseguit en la sessió del matí (1:52.529). El líder del mundial, el murcià Pedro Acosta ha sigut el millor a la tarda (1:52.536) però no l’ha superat per 7 mil·lèsimes. Xavi Vierge (Honda) ha acabat el dia amb el 18è temps a més d’un segon i mig i Jeremy Alcoba (Honda) ha sigut el 27è a gairebé dos segons i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)