MotoGP

Lowes torna a dalt de tot del podi i guanya per tercer cop a Moto2

En la lluita del mundial Gardner, setè, amplia l’avantatge per la caiguda de Raúl Fernández quan anava primer

Sam Lowes (Kalex) ha tornat a dalt de tot del podi en una cursa de Moto2 i ha sumat la seva tercera victòria de l’any en el GP d’Emília-Romanya. L’anglès havia guanyat les dues primeres curses i des de llavors no havia tornat a sumar un triomf. És la seva novena victòria en totes les categories. L’emoció de la cursa ha sigut entre els pilots que lluiten pel mundial, els companys d’equip Remy Gardner i Raúl Fernández. El madrileny s’ha situat en els primers llocs i l’australià ha tingut problemes per remuntar –sortia catorzè–, i a més ha fet caure Somkiat Chantra (Kalex). Raúl Fernández s’ha situat primer i era líder virtual del mundial, i Remy Gardner ha estat penalitzat amb una long lap. En aquella mateixa volta el madrileny ha caigut quan liderava la cursa i ara està a 18 punts de l’australià en el mundial.

Albert Arenas (Boscoscuro), que sortida novè, ha perdut molts llocs en la sortida, però després ha recuperat posicions i ha acabat onzè. Xavi Vierge (Kalex) ha fet una gran sortida i s’ha situat entre els deu millor, però ha caigut a nou voltes del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)