MotoGP

Quartararo és quart a Misano i guanya el títol mundial de MotoGP

Bagnaia cau quan anava primer i les Honda de Marc Márquez i Pol Espargaró fan doblet en el GP d’Emília-Romanya

Fabio Quartararo (Yamaha) ha guanyat el títol mundial de MotoGP i és el primer francès que és campió del mon de la categoria reina. Fabio Quartararo ha fet una gran remuntada i ha acabat en la quarta plaça després de sortir quinzè. També s’ha vist afavorit per la caiguda del seu únic rival Francesco Bagnaia (Ducati), que ha anat per terra quan anava primer amb certa diferència respecte Marc Márquez (Honda). El cerverí ha heretat el primer lloc i ha aconseguit la seva tercera victòria de l’any i segona consecutiva. L’equip Repsol Honda ha fet el doblet, ja que Pol Espargaró ha finalitzat en una brillant segona posició.

Fabio Quartararo no ha arriscat en la sortida i ha cedit algunes posicions, però poc a poc ha anat remuntant, superant als rivals i ha arribat a la tercera posició, però Enea Bastianini (Ducati) l’ha superat en les últimes corbes. Per davant Francesco Bagnaia, que sortira en la posició preferent, s’ha mantingut sempre en el primer lloc fins que ha caigut a quatre voltes del final.

Àlex Rins (Suzuki) ha acabat sisè, Aleix Espargaró (Aprilia) setè i Maverick Viñales (Aprilia) ha sigut vuitè. Valentino Rossi (Yamaha), que ha sortit 23è i últim, ha finalitzat en la desena posició en el seu darrer gran premi a Itàlia, l’any de la seva retirada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)