MotoGP

Jordi Torres continua a l’equip Pons Racing de MotoE per revalidar el títol

El pilot de Rubí ha guanyat dues vegades la copa del món de motos elèctriques

Jordi Torres continuarà una temporada més en l’equip Pons Racing de MotoE amb l’intenció de revalidar el títol de la copa del món de motos elèctriques que ha guanyat els dos darrers anys. El pilot de Rubí, de 34 anys, tindrà com a company d’equip al jove pilota italià Mattia Casadei, que afrontarà la seva quarta temporada en MotoE. Jordi Torres té una llarga trajectòria motociclista i l’any 2018 va disputar les cinc darrers cursa del mundial de MotoGP amb una Ducati. En els dos darrers anys en MotoE en que ha guanyat el títol, ha sumat dues victòries, ha pujat al podi en vuit ocasions i ha fet sis posicions preferents en 14 curses, set per temporada, disputades.

Jordi Torres ha comentat: “Estic molt content de continuar amb el Pons Racing, amb el que hem aconseguit ser campions al 2020 i 2021, amb els meus tècnics i mecànics. Amb ells em sento fort per lluitar per un nou títol de MotoE”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)