MotoGP

Gardner guanya venint des del darrera i té el títol de Moto2 a tocar

Albert Arenas i Xavi Vierge han caigut i no han acabat el GP de l’Algarve

Remy Gardner (Kalex) ha guanyat la cursa de Moto2 en el GP de l’Algarve, però no ha aconseguir el títol mundial perquè el seu únic rival, i company d’equip, Raúl Fernández ha acabat segon. L’australià ho ha deixat enllestit pel proper gran premi que es disputarà el proper cap de setmana a Xest ja que ara supera de 23 punts al madrileny a falta d’una cursa i en el GP de la Comunitat Valenciana en fa prou per ser campió mundial amb acabar tretzè si el seu rival en la lluita pel títol guanya.

Raúl Fernández ha intentat escapar-se en les primeres voltes i s’ha distanciat per més d’un segon, però Remy Gardner, que ha arribat a anar tercer, ha fet una segona part de cursa molt millor i a falta de 12 voltes de les 23 programades s’ha situat al davant. Poc a poc l’australià s’ha anat distanciant del madrileny i ha sumat la seva cinquena victòria de la temporada.

Els dos pilots catalans de la categoria han caigut. El gironí Albert Arenas (Boscoscuro) ha partit una forta caiguda en la segona volta i ha hagut de passar pel centre mèdic, però està be, mentre que el pilot de Castellbisbal Xavi Vierge (Kalex) ha nat per terra a falta de deu voltes quan anava vuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)