MotoGP

Marc Márquez té problemes de visió i també serà baixa en el GP del País Valencià

L’última revisió mostra que té visió doble a causa del cop al cap que es va fer fa una setmana

Marc Márquez també serà baixa en el GP del País Valencià, l’últim de la temporada que es disputarà aquest cap de setmana, del 12 al 14. Ahir mateix el pilot de l’equip Repsol Honda va ser visitant per l’oftalmòleg Bernat Sánchez Dalmau a l’Hospital Clínic de Barcelona, que li va fer un seguit de proves i va detectar un nou episodi de visió doble.

El cerverí va caure fa una setmana i es va donar un cop el cap quan entrenava fent off-road i es va perdre el darrer gran premi a Portugal. Marc Márquez ha fet repòs els darrers dies a casa seva, però ha continuat amb malestar i ha patit problemes de visió i per això dilluns es va fer aquesta consulta.

En un comunicat del seu equip Repsol Honda el doctor Bernat Sánchez Dalmau ha explicat: “L’exploració realitzada a Marc Márquez desprès del traumatisme que es va fer ha confirmat que el pilot presenta diplopia (visió doble) i ha posat de manifest una paràlisi del quart nervi dret amb afectació del múscul oblic superior dret. S’ha optat per fer un tractament conservador amb controls periòdics per seguir l’evolució clínica. Aquest quart nervi dret és el que ja es va lesionar l’any 2011”.

El pilot ha explicat en les xarxes socials: “Són moments durs, sembla que quan plou, plou. Després de visitar el doctor Sánchez Dalmau, es va confirmar un nou episodi de diplopia (visió doble) com el 2011. Necessitem paciència però si una cosa he après és a afrontar l’adversitat amb positivitat. Gràcies pel teu suport”.

Marc Márquez es va perdre el GP de la Comunitat Valenciana d’aquest cap de setmana i tampoc estarà present en els test de MotoGP que es faran el 18 i 19 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)