MotoGP

Márquez té problemes de visió

Motor. L’última revisió mostra que té visió doble a causa del cop al cap que es va fer fa una setmana. També es perdrà l’últim gran premi al circuit de Xest i posa fi a la temporada

Marc Márquez té problemes de visió provocats per la caiguda i el cop al cap de fa una setmana. Per això també es perdrà l’última cursa de l’any en el GP del País Valencià, que es disputa aquest cap de setmana, i posa fi a la temporada. El cerverí va caure fa una setmana i es va donar un cop al cap quan s’entrenava fent off-road i es va perdre l’últi, gran premi a Portugal. Marc Márquez va fer repòs a casa seva, però va continuar amb malestar i va tenir problemes de visió. Dilluns va ser visitat per l’oftalmòleg Bernat Sánchez Dalmau, de l’hospital Clínic de Barcelona, que va detectar un nou episodi de diplopia, visió doble.

Marc Márquez ho explica a les xarxes socials: “Són moments durs, sembla que plou sobre mullat. Després de visitar el doctor Sánchez Dalmau s’ha confirmat un nou episodi de diplopia, com el 2011. Toca tenir paciència, però si una cosa he après és a afrontar l’adversitat amb positivitat.” L’any 2011 el pilot cerverí ja va tenir problemes de visió doble arran d’una caiguda i un cop al cap, es va operar i va estar quatre mesos de baixa.

En un comunicat de l’equip Repsol Honda, el doctor Sánchez Dalmau en fa el diagnòstic: “L’exploració realitzada a Marc Márquez ha confirmat que presenta diplopia, visió doble, i ha posat de manifest una paràlisi del quart nervi dret amb afectació del múscul oblic superior dret. S’ha optat per fer un tractament conservador amb controls periòdics. Aquest quart nervi dret és el que ja es va lesionar l’any 2011.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)