MotoGP

Izan Rodríguez (ETG Racing), campió del món de Mini Moto GP a Xest

El pilot de l’escuderia gironina guanya les tres curses de la final del campionat que organitza Dorna

Izan Rodríguez (ETG Racing) és el campió de les FIM Mini GP World Series, el campionat del món organitzat per Dorna amb motos ovale, la final del qual s’ha disputat a Xest coincidint amb la clausura del campionat del món absolut. El pilot del projecte gironí, que permet els alumnes de l’Escola Tècnica formar-se en l’àmbit de la competició, té onze anys i aquesta temporada va ser cinquè en el campionat d’Espanya. Era el primer cop que corria en circuits grans i amb Moto 4, enlloc de fer-ho amb moto petita i circuit de carts com ho a fet al llarg de l’any en les cites del campionat de Dorna.

La prova de Xest comptava amb els tres primers de la general de 10 estats dels 14 en els què s’havien anat disputant curses. Izan Rodríguez, segon a l’àmbit estatal, nascut a Valladolid, està tutelat per l’ETG, que en té els drets, va fer primer en els lliures, els oficials, les dues primeres mànigues (eren 25 punts) i la final (50). “El que fem és barrejar el projecte formatiu i la competició” diu Albert Torres, el mànager de l’escuderia, que posa en valor que tot l’equip d’assistència el formen alumnes de l’Escola Tècnica Girona.

“És el tercer any que està amb nosaltres. Ho ha guanyat absolutament tot a Xest. Crec que té un futur brutal, un nivell de concentració i d’aprenentatge molt alt. I per això el vam agafar pel campionat d’Espanya, té futur i el veiem molt amunt” diu Torres a València, on diumenge la FIM repartirà els trofeus del 2021 en un sopar de gala en el què Izan Rodríguez i l’ETG Racing també seran premiats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)