Dakar

Quatre rodes i un volant al Dakar

Motor. Laia Sanz pilotarà un Mini ALL4 Racing de l’equip X-raid i tindrà com a copilot l’italià Gerini

Laia Sanz va confirmar la seva participació al Dakar al volant d’un Mini ALL4 Racing de la potent escuderia X-raid en què tindrà de copilot l’expilot de motos italià Maurizio Gerini. Després d’onze participacions en la categoria de motos va decidir fer un canvi per a aquesta 44a edició, que comença l’1 de gener: “Durant la meva carrera esportiva sempre m’ha agradat sortir de la zona de confort, i ara emprenc una nova aventura. Crec que per moltes coses és el moment de fer un canvi.”

La pilot de Corbera de Llobregat va debutar al Dakar l’any 2011 en motos i ha acabat les onze edicions consecutives que ha disputat, en què va aconseguir una novena plaça absoluta el 2015. “Després d’onze edicions, crec que he aconseguit coses que no hauria imaginat abans de participar al meu primer Dakar. Han estat grans resultats, vivències molt bones, però també dures”, va explicar Laia Sanz en un comunicat del seu equip. La seva nova aventura serà “en un Mini 4x4 de l’X-raid, i em fa molta il·lusió. Crec que aquest vehicle em dona garanties de no tenir problemes, de fer un bon debut i, sobretot, d’intentar acabar el Dakar, aprendre tant com pugui i tractar de fer-ho el millor possible.”

Laia Sanz tindrà com a copilot Maurizio Gerini, de 36 anys, que ha participat en quatre ocasions en el Dakar en motos, i que l’any 2019 va ser el catorzè en la general. La catalana diu que és un gran navegador i que té molta experiència. L’equip es posarà a prova en l’Hail International Rally, puntuable per a la copa del món FIA de Cross Country, i miraran de fer quilòmetres i compenetrar-se.

LA DADA

11
edicions del Dakar
ha disputat la pilot catalana en la categoria de motos des de l’any 2011.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)