Fórmula 1

Hamilton fa el millor temps i comença la pressió sobre Verstappen

L’anglès és el més ràpid el primer dia d’entrenaments del GP de l’Aràbia Saudita. El neerlandès és quart a dues dècimes

Lewis Hamilton ha començat a pressionar a Max Verstappen en la primera jornada d’entrenaments del GP de l’Aràbia Saudita al fer el millor temps. L’anglès de Mercedes ha marcat un registre d’1:29.018 i ha deixat al neerlandès de Red Bull, que ha sigut quart, a gairebé dues dècimes (0.195). Els dos pilots lluiten pel títol mundial i en la cursa de diumenge Max Verstappen podria ser campió a falta d’una prova.

La segona sessió d’entrenaments ha acabat a cinc minuts del final quan Charles Leclerc ha perdut el control i ha destrossat el seu Ferrari contra les proteccions. El pilot monegasc ha sortit pel seu propi peu i no s’ha fet mal.

El segon millor temps l’ha marcat Valtteri Bottas a 61 mil·lèsimes del seu company d’equip, mentre que el tercer ha estat Pierre Gasly (Alpha Tauri) a 81 mil·lèsimes. Fernando Alonso (Alpine) ha acabat amb el cinquè temps a quatre dècimes del millor registre i Carlos Sainz (Ferrari) ha sigut setè a més de cinc.

La segona sessió d’entrenaments s’ha fet en les mateixes condicions que seran la qualificació de demà i la cursa de diumenge, tant pel que fa la temperatura com la lluminositat, perquè ja era de nit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)