Dakar

Primer triomf de Lategan en la seva segona participació en el Dakar

L’argentí Álvarez i l’igualadí Monleon són tercer i pugen al tercer lloc de la general

Henk Lategan (Toyota) ha guanyat la seva primera etapa en el Dakar en imposar-se en la cinquena etapa de 395 km d’especial per els cotxes. El sud-africà, que disputa el seu segon Dakar després que hagués d’abandonar l’any passat, s’ha situat en la primera posició en el segon punt de control i sempre ha estat entre els dos primers. Durant bastants quilòmetres ha hagut de conduir amb la porta oberta perquè no se l’hi tancava, però al final s’ha imposat en la meta de Riad amb 1:58 d’avantatge sobre Sebastién Loeb (BRX). El francès ha anat en progressió i ha retallat gairebé tres minuts (2:55) en la general al líder, el qatarià Nasser Al-Attiyah (Toyota), que ha acabat l’etapa en la en la setena posició a 4:53 del guanyador. Tot i això manté la còmoda avantatge en la general.

L’argentí Lucio Álvarez i el copilot igualadí Armand Monleon (Toyota) continuen amb la seva bona actuació i han acabat tercers de l’etapa a 2:10 de Lategan. Ara s’han situat en la tercera posició de la general. L’argentí Orlando Terranova i el gironí Dani Oliveras (BRX) han acabat novens a 6:27, mentre que Nani Roma i Àlex Haro (BRX) han ocupat el tretzè lloc a 9:44. Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi) han tingut problemes amb els amortidors i tot i l’ajuda del seu company d’equip Stéphane Peterhansel, que s’ha aturar a ajudar, han perdut més d’una hora a la meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)