Dakar

Cornejo guanya l’etapa i Van Beveren és el nou líder en motos del Dakar

Després de la jornada de descans s’ha sacsejat la categoria de les dues rodes

El xilè Nacho Cornejo (Honda) ha guanyat la setena etapa del Dakar en la represa de la competició després de la jornada de descans, i la classificació general en motos ha patit canvis ja que el francès Adrien Van Beveren (Yamaha) és el nou líder de la categoria. Cornejo ha dominat més de la meitat de l’especial de 402 km entre Riad i Al Dawadimi, i ha superat per 44 segons a l’argentí Kevin Benavides (KTM) en la meta. El castellonenc Joan Barreda (Honda) ha acabat tercer a 2:51.

Abans d’iniciar-se l’etapa el tercer de la general, l’australià Daniel Sanders (Gas Gas), que havia de ser el primer en sortir, ha caigut en l’enllaç fins la sortida, s’ha fet mal al braç esquerra i l’han portat a l’hospital. Amb aquesta baixa, el seu companys d’equip i lider de la general, l’anglès Sam Sunderland (Gas Gas), ha estat l’encarregat d’obri pista i ràpidament ha començat a perdre temps. Ha arribat a més de 25:55 del guanyador i ha perdut el primer lloc de la general. Van Beveren que ha acabat onzè a 12:34 és el nou líder amb 5:12 d’avantatge sobre l’austríac Matthias Walkner (KTM), que manté el segon lloc. Kevin Benavides –guanyador l’any passat–, ha pujat a la tercera posició a 5:23, i Sunderland ha baixat a la quarta plaça a 5:38. El canetenc Joan Pedrero (Rieju) ha acabat 21è provisional a 21:19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)