Dakar

Doblet d’Audi en cotxes amb Ekstrom primer i Peterhansel segon, Sainz acaba quart

Loeb ocupa la tercera posició de la vuitena etapa i per quatre segons evita el triplet

Després de tots els problemes que ha tingut Audi en les etapes anteriors, la vuitena ha sigut el seu dia màgic i ha aconseguit un doblet impressionant i per només quatre segons no ha fet el triplet. El suec Mattias Ekstrom ha aconseguit la seva primera victòria de manera brillant i venint des del darrera, i ha superat per 49 segons al seu company d’equip el francès Stéphane Peterhansel. En la quarta posició ha arribat el tercer pilot oficial de l’equip, Carlos Sainz amb el copilot català Lucas Cruz. Només Sebastien Loeb (BRX) s’ha interposat en un històric triplet, ja que ha entrat tercer a 3:08 del guanyar i només tres segons per davant del pilot madrileny.

El líder de la general, Nasser Al-Attiyah, s’ha dedicat a gestionar la seva avantatge cedint una mica més de temps a Sebastien Loeb i ha arribat a 10.09 del guanyador i a set minuts del francès. Manté sense problemes el primer lloc ara amb 37:58 de marge. L’argentí Orlando Terranova (BRX) i el gironí Dani Oliveras han acabat en la sisena posició a 4:53 del guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)