MotoGP

L’equip Repsol Honda de Marc Márquez i Pol Espargaró té el repte de lluitar pel títol mundial

S’han presentat virtualment els nous prototips

  • Marc Márquez i Pol Espargaró amb les noves Hondes RC213V REPSOL HONDA.
  • VÍDEO: .

L’equip Repsol Honda de Marc Márquez i Pol Espargaró s’ha presentat virtualment i ha deixat clar que el gran repte de l’equip és lluitar pel títol mundial de MotoGP del 2022 després de dos anys en que no l’han aconseguit. La moto és la RC 213 V completament renovada per aquesta nova temporada, i els dos pilots s’han mostrat convençuts de les seves possibilitats, si bé també s’ha indicat que és massa aviat per treure conclusions, però les sensacions són molt bones.

Marc Márquez ha explicat que es sent afortunat d’haver-se recuperat de la seva doble visió (diplopia). El cerverí, que compleix el seu desè aniversari a MotoGP i a l’equip Honda, ha explicat que només es planteja l’objectiu de lluitar pel títol mundial.

Pol Espargaró s’ha mostrat molt il·lusionat per afrontar la seva segona temporada a l’equip i ha comentat que coneix molt millor l’equip i la moto i que això li ha de permetre fer un pas en el seu rendiment. Els canvis que s’han fet a l’Honda i els problemes que s’han solucionat el fan ser més optimista i hauria de lluitar pel podis.

Alberto Puig, responsable esportiu de l’equip Repsol Honda, ha destacat que aquesta temporada les coses semblen anar per on volen els pilots i això vol dir que s’ha enfocat bé la línia de treball per lluitar pels objectius de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)