MotoGP

Marc Márquez: “La meva intenció de lluitar pel títol és perquè qualsevol persona ha d’estar convençuda del seu objectiu”

El vuit vegades campió mundial compleix deu temporades a MotoGP i a l’equip Honda

Després de la presentació de l’equip Repsol Honda de manera telemàtica, Marc Márquez també ha atès a la premsa d’aquesta manera i ha afirmat que la seva intenció és lluitar pel títol mundial de MoroGP i que per fer-ho qualsevol persona n’ha d’estar convençut i ell ho està, encara que també ha afirmat que és molt realista. “No em veig encara fent una cursa com la de Jerez per remuntar des de l’últim fins al segon lloc, però he d’anar convençut amb mi mateix i amb l’equip, si bé soc conscient que serà difícil arribar i arrasar, no és el moment i tampoc és el moment àlgid amb la moto”, ha reconegut Marc Márquez.

El vuit vegades campió mundial ha explicat que només fa unes setmanes que ha començat a anar en moto i que: “Hi ha molta feina per fer, en l’aspecte personal, físicament per seguir treballant, i després amb la moto, encara que de moment no he tocat massa coses”. Reconeix que des de l’inici ha vist potencial en la nova moto i que ara cada pilot haurà d’avançar en el seu camí i portar la moto al seu terreny.

Aquesta serà la seva desena temporada a MotoGP i en l’equip Honda: “Per mi, la clau dels deu anys a Honda, el punt número u, són els resultats, ells em mantenen perquè sóc el número u per a ells i a partir dels resultats es crea un vincle emocional i de confiança, que és difícil de trobar en un altre equip. És clar que quan fa tant anys en el mateix equip és diferent la relació i també el respecte que existeix, que és molt important”.

Pol Espargaró per la seva part ha comentat que ojala puguin lluitar tots dos pel títol, que seria el millor per l’equip. “Hauríem de poder lluitar pel títol, és una obligació, per a això estic aquí, però tots sabem que no és tasca fàcil lluitar amb el Marc amb qualsevol moto; amb les mateixes armes ja s’ha vist en els últims anys que és moltíssim més ràpid que els seus companys d’equip i això és un gran repte” reconeix el pilot de Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)