MotoGP

Pol Espargaró domina el primer dia dels test a Mandalika marcat pel fang

El granollerí d’Honda ha superat per gairebé mig segon al seu germà Aleix (Aprilia)

Pol Espargaró (Honda) ha dominat clarament el primer dia de test de MotoGP que s’està fent a Mandalika, Indonèsia, i que ha estat marcat pel fang que s’ha acumulat a la pista i que ha obligat a mostrar la bandera vermella una hora després de l’inici de la sessió. S’ha trigat gairebé dues hores en netejar l’asfalt, mentre els pilots es reunien amb els responsables del campionat per parlar de l’estat de la pista i la seguretat. Finalment s’ha tornat a la feina amb un millora del traçat i els pilots han anat abaixant els temps.

Pol Espargaró ha acabat la primera de les tres jornades de test, amb un registre d’1:32.466 i ha superat per gairebé mig segon (0.471) al seu germà Aleix (Aprilia). Àlex Rins (Suzuki) ha fet el quart registre a 0.592, mentre que el campió mundial Fabio Quartararo (Yamaha) ha estat el cinquè més ràpid a 0.642. Maverick Viñales (Aprilia) ha fet el setè temps a 0.681, Àlex Márquez (Honda) ha acabat quinzè a 1.234, i Marc Márquez (Honda) ha finalitzat el dissetè a més d’un segon (1.310) del seu company d’equip. En els darrers vint minuts de la sessió ha començat a ploure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)