MotoGP

Rins comença tercer en el GP de Qatar amb les Honda al seu darrera

Pol Espargaró fa el quart temps en el primer entrenament i Marc Márquez el cinquè

Els primers entrenaments lliures del GP de Qatar amb que s’ha iniciat el mundial han mostrat la igualtat que es preveia i nou pilots han estat en poc més de mig segon del millor temps que ha fet un sorprenent Brad Binder amb la seva KTM (1:54.851). El barceloní Àlex Rins (Suzuki) ha fet el tercer millor temps a una dècima (0.127) i just al seu darrera han acabat a menys de tres dècimes els dos pilots d’Honda Pol Espargaró, quart (0.279), i Marc Márquez, cinquè (0.286).

El vuitè millor temps l’ha fet Aleix Espargaró (Aprilia) i el novè ha estat Àlex Márquez (Honda), mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha estat el quinzè. El campió mundial Fabio Quartararo (Yamaha) ha començat amb l’onzè temps a vuit dècimes, mentre que el subcampió, Francesco Bagnaia (Ducati) ha caigut.

En Moto2 el gironí Albert Arenas (Kalex) ha començat amb una 18a posició en els primers entrenaments (2:01.683) a gairebé un segon i mig del millor temps. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha debutat a la categoria amb la 20a plaça (2:02.045). El millor temps l’ha fet el murcià Augusto Fernández (Kalex) que ha marcat 2:00.290 i ha superat per més d’una dècima al company d’equip d’Albert Arenas, l’anglès Jake Dixon, que ha sigut segon (2:004.28).

Xavier Artigas (CFMoto) ha fet l’onzè registre en els primers entrenaments de Moto3. El pilot de Sant Andreu de la barca s’ha quedat a gairabé dos segons de l’italià Dennis Foggia (Honda) que ha estat molt superior als seus rivals (2:05.414) i ha tret un segon al segon classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)