MotoGP

Àlex Rins i Marc Márquez marquen el ritme el primer dia del GP de Qatar

Suzuki domina amb el primer lloc del barceloní i el tercer del mallorquí Mir

Âlex Rins (Suzuki) ha finalitzat la primera jornada d’entrenaments del GP de Qatar amb el millor temps de MotoGP. El barceloní ha marcat un registre d1:53.432 i ha superat per només 35 mil·lèsimes a Marc Márquez (Honda) que ha fet una gran segona sessió des de l’inici. Les Suzuki han dominat ja que el mallorquí Joan mir ha acabat tercer a una dècima i mitja.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat el dia en el setè lloc a gairebé mig segon del millor temps, mentre que el seu germà Pol (honda) ha estat novè a poc més d emig segon. Àlex Márquez (honda) i Maverick Viñales (Aprilia) han estat setzè i dissetè respectivament. El campió mundial Fabio Quartararo (Yamaha) ha començat amb el vuitè temps a 0.474 del millor temps.

El gironí Albert Arenas (Kalex) ha ocupat l’11a posició al final del primer dia d’entrenaments de Moto2 amb 2:00.163 i s’ha quedat a gairebé un segon del millor temps del dia que ha marcat Augusto Fernández (Kalex) amb 1:59.112. El mallorquí ha tret una dècima i mitja al seu company d’equip el murcià Pedro Acosta, campió mundial de Moto3 l’any passat i que debuta a la categoria. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex), també debutant, ha acabat 19è (2:00.724).

Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat la primera jornada de Moto3 amb el novè millor temps de 2:05.781. El pilot de Sant Andreu de la Barca s’ha quedat a vuit dècimes (0.861) del millor registre que ha fet el mallorquí Izan Guevara (GasGas) amb 2:04.920. El pilot de Casserres Gerard Riu, que substitueix al sevillà David Muñoz en les primeres curses en l’equip BOE SKX perquè encara no te l’edat mínima, ha fet el 27è temps (2:08.615).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)