MotoGP

Quartararo, el campió mundial, acaba onzè els entrenaments i haurà de passar per la Q1 de MotoGP

En la tercera sessió del GP de Qatar pocs pilots han millorat els seus temps i s’han mantingut els líders de les tres categories

Fabio Quartararo (Yamaha), el campió mundial, ha finalitzat el combinat de les tres sessions d’entrenaments de MotoGP del GP de Qatar en l’onzena posició i haurà de disputar la Q1 per intentar classificar-se per la Q2 on es decidirà la posició preferent de la graella de sortida. El francès no ha millorat el seu temps i ha perdut tres places respecte a la segona sessió. Un dels que ha millorat ha sigut Pol Espargaró (Honda) que s’ha situat amb el sisè temps. Àlex Rins (Suzuki) i Marc Márquez (Honda) no han millorat però han mantingut les dues primeres posicions.

En aquesta tercera sessió la pista no estava en tant bones condicions com divendres a la tarda, feia una mica de vent, i pocs pilots han millorat els seus temps. Els tres més ràpids en les tres categories han mantingut els seus llocs.

En Moto2 Albert Arenas ha perdut la plaça que tenia per passar directament a la Q2, ha acabat el quinze en el combinat de les tres sessions i per només 24 mil·lèsimes aquesta tarda en la qualificació haurà de fer la Q1 i buscar un lloc per la Q2 on es decidirà la posició preferent. Jeremy Alcoba si que ha millorat el seu temps, però ha ocupat la 19a plaça i haurà de passar per la Q1. En Moto3 Xavier Artigas ha perdut una posició, ha acabat desè i ha passat directament a la Q2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)