MotoGP

Marc Márquez lluita per estar al davant i ocupa el tercer lloc en la qualificació del GP de Qatar

El madrileny Jorge Martín fa la posició preferent de MotoGP

Marc Márquez i la seva Honda han demostrat que tornen a lluitar per estar al capdavant de MotoGP i en la primera qualificació de la temporada ha aconseguit la tercera posició de la graella del GP de Qatar a menys de tres dècimes de la pole. El cerverí ha fet 1:53.283 i ha lluitat per aconseguir la posició preferent que al final se l’ha emportat el madrileny Jorge Martín amb Ducati (1:53.011). La segona posició també ha estat per una Ducati, la de Enea Bastianini, a menys d’una dècima i mitja. La igualtat esperada ha estat manifesta i fins a vuit pilots han estat en quatre dècimes de marge. Aleix Espargaró (Aprilia) sortirà cinquè, mentre que el seu germà Pol (Honda) ocuparà la sisena posició. Àlex Rins i la seva Suzuki, que havien estat bé en els entrenaments, només ha pogut fer el desè temps.

El campió mundial Fabio Quartararo (Yamaha) ha superat la Q1 a la que havia anat a parar pels seus mals temps en els entrenaments, però en la Q2 no s’ha mostrat competitiu i ocuparà l’onzena posició en la graella ja que s’ha quedar a més de sis dècimes de la posició preferent.

Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la quinzena posició en Moto2 després de fer un temps d’1:59.779 i quedar a set dècimes de la posició preferent. El gironí ha passat per la Q1 i ha ocupat la primera plaça amb el millor registre (1:59.371) i s’ha classificat per la Q2. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) també ha estat en la Q1 i sortirà des de la 22a posició (2:00.270) en la seva primera cursa a la categoria. La pole l’ha aconseguit l’italià Celestino Vietti (Kalex) amb 1:59.082. L’anglès Sam Lowes (Kalex) ha fet el millor temps em l’última volta però l’hi han cancel·lat per sortir dels limits de la pista.

En Moto3 Xavier Artigas (CFMoto) ocuparà la tretzena plaça en la graella. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha fet 2:06.384 a un segon i mig de la posició preferent del mallorquí Izan Guevara (Gas Gas) amb 2:04.811. El pilot de Casserres Gerard Riu (Kalex), que substitueix el sevillà David Muñoz que encara no te l’edat reglamentaria, sortirà des de la 28a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)