MotoGP

Marc Márquez té un altre episodi de visió doble per la seva forta caiguda a Indonèsia

Va notar problemes en el viatge de retorn. La setmana vinent es farà noves proves per saber el temps de recuperació per tornar a competir

Marc Márquez (Repsol Honda) pateix un altre episodi de diplopia com a conseqüència de la forta caiguda que va patir diumenge durant el warm up del GP d’Indonèsia. Després dels primers exàmens mèdics fets a Indonèsia que van descartar lesions greus, però el pilot cerverí va començar a presentar molèsties en la seva visió durant el viatge de tornada cap a Espanya. Quan va arribar dilluns Marc Márquez va anar a l’hospital Clínic de Barcelona, on l’oftalmòleg Bernat Sánchez Dalmau el va visitar d’urgència i va confirmar una recaiguda a la diplopia (visió doble) que el pilot va patir el mes de novembre de l’any passat i anteriorment el 2011.

Aquest mateix matí el vuit vegades campió mundial ha visitat el seu equip mèdic liderat pel doctor Samuel Antuña a l’Hospital Ruber Internacional de Madrid, en què s’ha sotmès a una revisió general per avaluar totes les contusions provocades per la caiguda i una ressonància magnètica cerebral. que han reconfirmat que no pateix cap altra lesió.

El doctor Sánchez Dalmau ha explicat en un comunicat facilitat per l’equip Repsol Honda: “l’avaluació neurooftalmològica realitzada dilluns després del traumatisme cranioencefàlic que es va produir al GP d’Indonèsia, mostra un nou episodi de diplopia causada per una recurrència de la paràlisi del quart nervi dret, amb una afectació menor que la que es va produir a la lesió del mes de novembre de 2021”. En el comunicat també afegeix: “Després d’aquesta exploració, s’ha decidit inicialment seguir un tractament conservador amb realització de proves mèdiques periòdiques. La setmana que ve, Marc Márquez se sotmetrà a una nova revisió per avaluar l’evolució de la lesió i poder pronosticar el període estimat de recuperació per tornar a la competició”.

La propera cursa del mundial de MotoGP és el 3 d’abril a l’Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)