MotoGP

Márquez torna a tenir visió doble

Motor. El nou episodi de diplopia és conseqüència de la forta caiguda en el GP d’Indonèsia. És més lleu que l’anterior, seguirà un tractament conservador i la propera setmana es farà una nova revisió per saber quan podrà competir

Marc Márquez té de nou un episodi de diplopia, visió doble, després de la seva forta i espectacular caiguda en el warm up del GP d’Indonèsia disputat diumenge. El cerverí va tenir un traumatisme cranial i els primers exàmens mèdics fets a Indonèsia van descartar lesions greus. Malgrat això, va ser declarat no apte per competir. Les molèsties en la visió se li van presentar en el viatge de tornada i quan va arribar, dilluns, Marc Márquez va anar a l’Hospital Clínic de Barcelona, on l’oftalmòleg Bernat Sánchez Dalmau el va visitar d’urgència i va confirmar una recaiguda en la diplopia que el pilot ja havia tingut el novembre passat, encara que més lleu, i el 2011. Ahir al matí el vuit vegades campió mundial va ser visitat pel seu equip mèdic, liderat pel doctor Samuel Antuña, a l’Hospital Ruber Internacional de Madrid. Se li va fer una revisió general per avaluar totes les contusions de la caiguda i una ressonància magnètica cerebral. Es va confirmar que no té cap altra lesió.

Marc Márquez ho va explicar a les xarxes socials: “Afortunadament és menys greu que la lesió de finals de l’any passat. Ara toca descansar i esperar per veure com evoluciona.” En un comunicat facilitat per l’equip Repsol Honda, el doctor Sánchez Dalmau va dir: “L’avaluació neurooftalmològica realitzada dilluns després del traumatisme cranioencefàlic que es va produir al GP d’Indonèsia mostra un nou episodi de diplopia causada per una recurrència de la paràlisi del quart nervi dret, amb una afectació menor que la que es va produir en la lesió del mes de novembre de 2021.” Es farà un tractament conservador i la setmana vinent el pilot se sotmetrà a una nova revisió per avaluar la lesió i dir el període estimat de recuperació per tornar a competir. La propera cursa del mundial és el 3 d’abril a l’Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)