MotoGP

Marc Márquez serà baixa en el GP de l’Argentina pels problemes de visió doble

Ha millorat de la diplopia però ha de continuar la recuperació

Marc Márquez serà baixa en el GP de l’Argentina que es disputa aquest cap de setmana pels seus problemes de visió doble. El pilot de Repsol Honda ha passat una revisió i ha millorat de la seva diplopia però ha de continuar amb la recuperació. El cerverí va caure fa una setmana en el warm up del GP d’Indonèsia i després se li va diagnosticar que tornava a tenir problemes de visió doble.

Dilluns Marc Márquez va visitar el seu oftalmòleg, el doctor Sánchez Dalmau, a l’Hospital Clínic de Barcelona. Es va aprecià que el vuit vegades campió mundial ha millorat força de la diplopia i que la seva evolució és molt favorable. El pilot continuarà fent el tractament conservador establert des de la primera visita. En el comunicat fet públic per l’equip Repsol Honda el doctor Sánchez Dalmau explica: “La segona valoració neurooftalmològica realitzada a Marc Márquez aquest passat dilluns ha mostrat una evolució molt favorable de la paràlisi del quart nervi dret afectat per la caiguda ocorreguda al Gran Premi d’Indonèsia. La recuperació encara no és completa i Marc Márquez ha de seguir el règim terapèutic establert amb un tractament conservador”.

Tot i la millora Marc Márquez no està del tot recuperat i no disputarà el proper gran premi que s’inici divendres amb els entrenaments en el circuit de Río Hondo a l’Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)