MotoGP

Márquez es posa a prova pilotant, i ha de decidir

Motor. El cerverí, molt recuperat de la visió doble, fa unes voltes en un circuit per saber si pot competir diumenge en el GP de les Amèriques

Marc Márquez es va posar a prova ahir en el circuit d’Alcarràs, a Lleida, i va tornar a pilotar una moto per veure si la gran millora que ha experimentat en la seva recuperació de la diplopia –visió doble– li permet competir en el GP de les Amèriques, que es disputa aquest cap de setmana a Austin, els Estats Units. El cerverí ha mostrat en els darrers dies a través de les xarxes socials diferents exercicis que està fent en la seva recuperació dels problemes de visió. Dilluns va passar una nova revisió oftalmològica i dimarts va voler comprovar si la millora que ha notat en la vida normal es mantenia a sobre la moto, una Honda CBR600rr, i fent voltes en un circuit a alta velocitat. Després de la prova, el mateix pilot va fer servir les xarxes socials per donar un missatge en què deia: “És el moment de respirar i decidir.”

El GP de les Amèriques s’inicia divendres amb les dues primeres sessions d’entrenaments lliures i diumenge es disputa la cursa. Marc Márquez hauria de volar avui mateix cap als Estats Units per poder ser present en la cursa, que és la quarta d’aquesta temporada. El cerverí ja s’ha perdut dues de les proves d’enguany.

El vuit vegades campió mundial va caure en el warm up del GP d’Indonèsia i no va poder disputar la cursa. Després se li van tornar a detectar problemes de visió doble, com l’any 2011 i en el tram final de la temporada passada, i va haver de fer un tractament conservador, descansar i recuperar-se. Marc Márquez tampoc va poder ser present en el GP de l’Argentina, que es va fer diumenge passat, i ara s’ha de veure si decideix disputar el GP de les Amèriques o no. El següent gran premi no serà fins d’aquí a quinze dies, en el GP de Portugal, en l’arribada a Europa del mundial.

QUART GRAN PREMI

La cursa d’Austin serà la quarta de la temporada i el cerverí ja se n’ha perdut dues
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)