MotoGP

Marc Márquez diu que l’objectiu en el GP de les Amèriques és guanyar en confiança

Aleix Espargaró es mostra content de liderar el mundial, però diu que queden moltes curses

“L’objectiu no és aconseguir la victòria sinó guanyar en confiança” ha explicat Marc Márquez en la roda de premsa oficial del GP de les Amèriques, en el seu retorn al mundial després de la seva caiguda i els problemes de visió doble que li van fer perdre dues curses. El cerverí ha dit que és clar que pot guanyar en un circuit on sempre ho ha fet bé, però ha repetit un parell de vegades que no està centrat en això aquest cap de setmana. El vuit vegades campió mundial ha comentat com es va sentir per la seva absència en els dos grans premis: “Després de Mandalika vaig passar una setmana molt dura, però per sort la lesió de la visió va ser menys greu que l’anterior”. També ha reconegut que va estar a punt d’anar al GP de l’Argentina, però que al final no va voler assumir el risc, ha explicat que no estava prou motivat i va continuar la recuperació a casa seva. Ha donat les gràcies a la seva família i al seu equip que el van ajudar a trobar la motivació per continuar amb força la recuperació. “Ara la meva visió està bé. No estic en la meva millor forma, però vull fer una gran FP1 i a veure com va” ha explicat Marc Márquez.

Aleix Espargaró, l’actual líder del mundial, ha comentat les seves sensacions: “Estic molt content, m’he sentit molt feliç i relaxat. En el passat somiava en guanyar i ara se que puc guanyar”. El pilot d’Aprilia també ha explicat: “Estic liderant el mundial, però hi ha molta igualtat i està tot molt renyit. Serà el mundial més llarg i queda molt per davant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)