MotoGP

Marc Márquez domina sota la pluja els primers entrenaments del GP de Portugal

Marc Márquez (Honda) ha dominat els primers entrenaments lliures del GP de Portugal que s’han disputat sota la pluja i amb la pista molla. El cerverí ha estat durant molts minuts amb el millor registre, que ha fet varies vegades, i en la darrera volta a respòs al millor temps que acabava de fer Joan Mir per marcar un registre d’1:50.666. Marc Márquez ha superat al mallorquí de Suzuki en tres dècimes (0.365). Maverick Viñales (Aprilia) ha fet el sisè temps (1:51.309), mentre que Àlex Márquez (Honda) ha estat el desè més ràpid (1:51.648). El líder del mundial, Enea Bastianini (Ducati), només ha sigut el catorzè a més d’un segon de Marc Márquez.

En Moto3 el millor temps l’ha fet l’alacantí Dani Holgado (KTM), que debuta en el mundial, amb 2:02.658. En aquesta categoria hi han hagut més d’una dotzena de caigudes i els dos catalans, Xavier Artigas i Gerard Riu, han anat per terra i no han completat la sessió. Ha tancat els entrenaments del matí la Moto2, i just abans de començar ha caigut un xàfec important que ha deixat la pista impracticable. Els pilots han trigat a sortir i al final només catorze, menys de la meitat, han fet algunes voltes. El neerlandès Zonta Van den Goorbergh (Kalex) ha completat tretze voltes i ha fet el millor temps amb 2:04.519. Albert Arenas (Kalex) ha sortit en els darrers cinc minuts i ha fet el cinquè temps (2:06.630).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)