MotoGP

Victòria i lideratge de Sergi Garcia Dols en Moto3 en el GP de Portugal

El pilot de Gas Gas supera per un sol punt a Foggia en la general

Sergio Garcia Dols (Gas Gas) ha guanyat la cursa de Moto3 en el GP de Portugal i ha recuperat el lideratge de la categoria. El pilot de Burriana ha sumat la segona victòria de la temporada i la sisena de la seva carrera. Sergio Garcia Dols ha fet una bona sortida, s’ha escapat en les primeres voltes i després ha estat lluitant amb un grup de cinc pilots. La segona posició ha sigut pel valencià Jaume Masiá (KTM).

El fins ara líder del mundial l’italià Dennis Foggia (Honda) ha fet una mala sortida, ha baixat fins la dissetena posició i al final ha acabat vuitè, i per un sol punt (83 contra 82) ha baixat a la segona posició de la general. Xavier Artigas (CFMoto) ha finalitzat en la 20a posició. El pilot de Sant Andreu de la Barça ha caigut en el warm up i no estava en les millors condicions físiques en la cursa. Gerard Riu (KTM) ha acabat en la 23a posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)