MotoGP

Bagnaia sortirà primer en MotoGP del GP d’Espanya i Aleix Espargaró, tercer

Marc Márquez ocupa la cinquena posició de la graella de sortida

Francesco Bagnaia (Ducati) ha fet la primera posició preferent de la temporada i sortirà en el primer lloc de la graella del GP d’Espanya que es disputa en el circuit de Jerez. L’italià ha fet un temps d’1:36.170 i ha superat per més de quatre dècimes el líder del mundial Fabio Quartararo (Yamaha). En la primera línia, el tercer lloc, també estarà Aleix Espargaró (Aprilia) que ha fet una bona qualificació i s’ha quedat a una mica més de set dècimes i mitja del millor temps.

Marc Márquez (Honda) ha ocupat la cinquena posició a gairebé un segon del millor registre. El cerverí ha seguit la roda de Bagnaia en la primera sortida a pista per fer el temps, i la de Quartararo en la segona. Maverick Viñales (Aprilia) ocuparà la dotzena posició en la sortida.

Els tres pilots catalans que han disputat la Q1 no l’han pogut superar. Pol Espargaró no s’ha pogut classificar per la Q2 per només tres mil·lèsimes i sortirà des de la tretzena plaça. Just al seu darrera, en el catorzè lloc, estarà Àlex Rins (Zusuki). Àlex Márquez (Honda) ocuparà la 22a posició en la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)