MotoGP

Tercera victòria de Bastianini i Aleix Espargaró és tercer per tercera cursa seguida

Quartararo, el líder del mundial, acaba quart en la prova de casa, el GP de França

Enea Bastianini (Ducati) ha aconseguit la seva tercera victòria de la temporada en el GP de França que s’ha disputat en el circuit de Le Mans. L’italià ha acabat per davant de Jack Miller (Ducati), mentre que la tercera posició ha sigut per Aleix Espargaró (Aprilia) per tercera cursa de manera consecutiva.

Les primeres voltes les ha dominat Francesco Bagnaia (Ducati), però Bastianini venint des de darrera l’hi ha plantat batalla a set voltes del final i l’ha superat quan ha comès una errada. Una volta després Bagnaia ha caigut i Bastianini ha anat en solitari cap a la victòria.

Aleix Espargaró, segon de la general, i Fabio Quartararo (Yamaha), el líder del mundial que corria a casa, han perdut posicions en la sortida i després s’han trobat lluitant per la tercera posició. El granollerí l’ha sabut mantenir i s’ha apropat fins a quatre punts del lideratge de MotoGP. Marc Márquez (Honda) ha acabat en la sisena posició mentre que Maverick Viñales ha finalitzat en la desena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)