Més motor

Palou inicia fort i amb ganes la setmana de qualificació de les 500 milles d’Indianapolis

Les mítiques 500 milles d’Indianapolis ja han iniciat la setmana de la qualificació i han disputat els primers entrenaments en els que Àlex Palou ha començat fort marcant el sisè temps (39.6523) després de les primeres 94 voltes. L’edició 106 de la cursa es disputarà el diumenge 29, però la graella de sortida dels 33 pilots que estan inscrits ja es decidirà aquest cap de setmana i durant aquests dies s’aniran fent diferents sessions d’entrenaments lliures. Dissabte es decidirà les posicions de sortida del lloc 13 al 33, i diumenge es disputaran les dues darreres sessions de qualificació el top-12 i el fast six per decidir els dotze i els sis més ràpids i la posició preferent.

Les 500 milles d’Indianapolis tenen un pes molt important en el campionat de l’IndyCar ja que els 9 primers de la classificació puntuen, i la puntuació de la cursa és doble. El guanyador suma 100 punts i no els 50 de la resta de proves del campionat. Àlex Palou, actual campió de l’IndyCar i que enguany ocupa la segona posició de la general després de les primeres cinc curses, va finalitzar en la segona posició de les 500 milles d’Indianapolis de l’any passat i això li va donar un impuls important per les seves aspiracions al títol. Va agafar una avantatge interessant i no va notar tant algunes ensopegades que va tenir en la part final del campionat. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor va treure, amb el resultat de les 500 milles, 49 punts –gairebé una cursa– respecte al segon i al quart classificat al final del campionat, i 20 enfront el que va acabar tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)