Fórmula 1

Leclerc fa la posició preferent al Circuit de Barcelona-Catalunya

Fórmula 1. El pilot de Ferrari es refà d’una errada en la Q3 i en l’intent decisiu marca la millor volta del cap de setmana a Montmeló

Charles Leclerc sortirà de la posició preferent en el GP de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de Ferrari ha fet una virolla a la xicana RACC en el primer intent de la Q3, però se n’ha refet i en l’intent decisiu ha fet la millor volta del cap de setmana (1:18.750), l’única per sota d’1:19.

Al seu costat en la primera línia de la graella sortirà Max Verstappen (1:19.073), que en el segon intent no ha pogut rebaixar el temps anterior per un problema de motor. Carlos Sainz ha estat tercer (1:19.166), amb el segon Ferrari, seguit pel primer Mercedes, de George Russell (1:19.393). Sergio Pérez (Red Bull), Lewis Hamilton (Mercedes), Valtteri Bottas (Alfa Romeo), Kevin Magnussen (Haas), Daniel Ricciardo (McLaren) i Mick Schumacher (Haas) han completat el top 10 (Ferrari hi ha col·locat cinc dels sis cotxes propulsats pels seus motors).

En la Q2 han quedat eliminats Lando Norris (McLaren) –li han anul·lat la millor volta per haver excedit els límits de la pista en el revolt 12–, Esteban Ocon (Alpine), Yuki Tsunoda i Pierre Gasly (Alpha Tauri) i Guanyu Zhou (Alfa Romeo). En la Q1, els eliminats han estat Sebastian Vettel (Aston Martin), Fernando Alonso (Alpine) –ha començat la volta bona entorpit pel trànsit–, Lance Stroll (Aston Martin) i els Williams d’Alex Albon i Nicholas Latifi.

El GP de Catalunya de F-1 se celebrarà aquest diumenge, a partir de les tres de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)