MotoGP

Aprilia renova Aleix Espargaró i Maverick Viñales fins l’any 2024

La marca italiana Aprilia, ha confirmat la continuïtat dels seus dos actuals pilots Aleix Espargaró i Maverick Viñales, per a les dues properes temporades, els anys 2023 i 2024. S’han disputat més d’un terç de les curses de l’actual campanya i el granollerí ha aconseguit una victòria i tres podis i és segon al campionat mundial, mentre que el rosinc te una setena posició com a millor resultat, i tres desenes places. Entre els dos han situat a Aprilia en el primer lloc del campionat per equips.

“Érem una esperança, ara som una realitat i el 2021 ja vam veure clars signes dels nostres passos endavant i ara som capaços de lluitar de forma constant amb els millors del món, per la qual cosa continuar fent-ho amb Aprilia és un orgull per a mi ja que podem créixer encara més i volem demostrar-ho a la pista” ha assegurat Aleix Espargaró.

El seu company d’equip, Maverick Viñales, ha reconegut estar “molt content de seguir treballant amb Aprilia Racing doncs ara els nostres horitzons s’amplien i podrem treballar amb continuïtat per aconseguir objectius ambiciosos ja que crec en aquest projecte i estic feliç de formar-ne part”. Aquesta és la primera temporada completat del rosinc amb la marca italiana, mentre que el granollerí hi va arribar al 2017.

El màxim responsable de l’equip, l’italià Massimo Rivola ha destacat: “Ens fixem l’objectiu de seguir en aquesta línia, tant amb Aleix com amb Maverick, i estic satisfet amb aquestes confirmacions ja que encara hem de créixer molt i ara tenim la tranquil·litat de fer-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)