MotoGP

Aprilia tindrà quatre motos a la graella de MotoGP a partir del 2023

A signat un acord amb RNF Racing, que aquesta any porta les Yamaha

El fabricant italià Aprilia ha arribat a un acord amb l’escuderia RNF Racing, de Malàisia, perquè els dos propers anys 2023 i 2024 tingui les Aprilia. En aquest moment aquest equip te a la seva disposició les Yamaha. Aquest acord es renovable per a dos anys més, i per primera vegada a la història Aprilia disposarà de quatre motos a la graella de sortida de MotoGP i tindrà un equip satèl·lit.

L’escuderia italiana va anunciar ahir la renovació per les dues properes campanyes dels seus dos pilots oficials actuals, els catalans Aleix Espargaró i Maverick Viñales per als propers dos anys. A partir d’ara s’haurà de començar a buscar els dos pilots de l’equip satèl·lit. Tenir quatre motos en pista permetrà a l’escuderia italiana tenir més dades tècniques i mantenir el camí de creixement, tant tècnic com a organitzatiu, que ha començat amb molt èxit en aquest inici de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)