MotoGP

Marc Márquez tornarà a passar per la sala d’operacions

Explica que encara te limitacions i dolor, i que els metges diuen que l’os ja està consolidat i es pot fer ara

Marc Márquez ha anunciat que la propera setmana tornarà a passar per la sala d’operacions per solucionar els problemes que encara te a l’espatlla i a l’humer dret. La rotació que te es massa gran i ara que l’os s’ha consolidat es tornarà a operar.

“Dijous que ve tindre una quarta operació en l’humer” ha explicat el mateix Marc Márquez en roda de premsa després de la qualificació del GP d’Itàlia. “Hi ha hagut tot un any en que m’he intentar recuperar supervisat pels doctors, però he vist que evolució no anava. Em costava i la posició sobre la moto no era natural” ha explicat el cerverí. Marc Márquez ha afirmat: “Els hi he dit que no podia seguir, el patiment era major que la diversió. El rendiment no està malament, però no és el que vull”.

El vuit vegades campió mundial ha explicat que quan es va aturar la darrera vegada pels seus problemes de visió doble ja va plantejar als doctors si es podia fer alguna cosa amb l’espatlla, però que llavors van dir que no perquè l’os estava tou i encara no estava del tot consolidat.

El pilot cerverí ha comentat que si ho fa ara es perquè te ganes de tornar a conduir una moto i ha dir: “Es fa ara perquè no te sentit continuar així, però quan hi ha un limitació tant gran t’ho planteges tot i hem decidit la millor opció”. En aquests moments no hi ha una data per la tornada ja que això es coneixerà després de l’operació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)