MotoGP

Victòria de Bagnaia, i tercer lloc d’Aleix Espargaró per quarta cursa consecutiva

Marc Márquez acaba en el desè lloc del GP d’Italià, l’últim abans de la seva nova operació

Francesco Bagnaia ha portat la seva Ducati a la victòria en el GP d’Itàlia que s’ha disputat en el circuit de Mugello, però les altres Ducati que van dominar els entrenaments i la qualificació no han estat al podi. Aquest ha sigut el segon triomf de l’italià en aquesta temporada. El campió mundial Fabio Quartararo ha fet una demostració de pilotatge en els revolts amb la seva Yamaha i malgrat la inferioritat de velocitat ha ocupat una gran segona posició. Aleix Espargaró (Aprilia) ha vingut des del darrera i ha aconseguit pujar a la tercera posició del podi per quarta cursa de manera consecutiva, el seu cinquè podi de l’any. Les Ducati han demostrat la seva velocitat i el madrileny Jorge Martín ha portat la seva a batre el rècord de velocitat del mundial en cursa amb 363,6 km/h.

Marc Márquez (Honda) ha finalitzat en una bona desena posició en el darrer gran premi abans de tornar a operar-se, per quarta vegada, dels seus problemes en el braç dret. Maverick Viñales (Aprilia) ha fet una gran remuntada passant del vint-i-quatrè lloc en la graella a la dotzena posició. Aleix Espargaró (Honda) ha acabat catorzè mentre que Pol Espargaró (Honda) ha caigut en la quarta volta i Àlex Rins (Suzuki) en la setena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)