MotoGP

El Circuit no s’atura

Motor. Dues setmanes després de la cursa de F1, el Gran Premi de Catalunya de MotoGP arriba a Montmeló, amb l’absència de Marc Márquez i amb Aleix Espargaró segon en la general

Després de les quatre rodes, és el torn de les dues. El Circuit de Barcelona-Catalunya celebra aquest cap de setmana el GP de Catalunya de MotoGP, la novena cita d’un mundial que en tindrà 20 (després de la cancel·lació del GP de Finlàndia). En la presentació, ahir al Port Vell de Barcelona, el president del Circuit, Roger Torrent, va destacar: “Aquest serà el gran premi del retrobament. Farà molt bon temps, potser massa i tot, i no hi faltarà l’emoció.” L’acte va tenir la presència de pilots catalans de les tres categories: Maverick Viñales (MotoGP), Albert Arenas i Jeremy Alcoba (Moto2) i Xavi Artigas (Moto3). El gran absent del GP de Catalunya, però, és Marc Márquez. El vuit cops campió del món passa avui per la sala d’operacions per resoldre els problemes que arrossega a l’espatlla i l’húmer dret i s’estarà un temps indeterminat de baixa. L’altra cara de la moneda és Aleix Espargaró. El granollerí arriba a la cursa de casa en el segon lloc de la general de MotoGP, i n’és un dels favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)