MotoGP

Aron Canet, primer líder al Circuit de Barcelona-Catalunya

Motociclisme. El gironí Albert Arenas, sisè en la combinada de Moto2 del GP de Catalunya

Encara no ha guanyat cap cursa enguany, però Aron Canet (Kalex), tercer en la general de Moto2, vol encetar el caseller al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot valencià de l’equip de Sito Pons encapçala la combinada dels entrenaments lliures del GP de Catalunya en la categoria intermèdia, amb un registre d’1:44.450, aconseguit en la primera sessió. Rere seu s’han classificat Augusto Fernández (Kalex), que ha caigut, i Jake Dixon (Kalex), tots dos a menys d’una dècima del de Corbera.

El més ràpid en la segona sessió ha estat Joe Roberts (Kalex), però la prestació només l’ha enlairat fins a la vuitena posició en la combinada, al davant del vigent campió de Moto3, Pedro Acosta (Kalex).

El millor català ha estat Albert Arenas (Kalex), sisè, a 0.291. Fora del pas directe a la Q2 s’ha classificat Àlex Toledo (Kalex). El de Calafell debuta en el mundial a Montmeló, tot substituint el lesionat Gabri Rodrigo en l’equip Pertamina. Jeremy Alcoba (Kalex) ha estat 25è, a 1.7 del registre punter.

Amb els entrenaments de Moto2 conclouen els entrenaments d’avui al Circuit. L’acció es reprendrà demà al matí, amb les terceres sessions lliures de les tres categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)