Més motor

Palou és sisè en el circuit urbà de Detroit després de remuntar des de la divuitena plaça

El català baixa a la quarta posició de la general de l’IndyCar

Àlex Palou (Chip Ganassi Racing) ha finalitzat en la sisena posició del GP de Detroit de l’IndyCar després de sortir des de la divuitena plaça. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha fet una bona remuntada en un circuit urbà complicat. La victòria ha sigut per l’australià Will Power (Team Penske), que ha sumat la seva primera victòria de la temporada. Will Power, de 41 anys i campió el 2014, va sortir des de la setzena posició i va guanyar per davant del nord-americà Alexander Rossi (Andretti Autosport) i el neozelandès Scott Dixon (Chip Ganassi Racing).

Will Power s’ha situat en la primera posició de la general de l’IndyCar amb 255 punts, superant el suec Marcus Ericsson, que era el líder i ha baixat a la segona plaça amb 252 punt. El mexicà Pato O’Ward puja al tercer lloc amb 243, mentre que Àlex i Palou ha baixat a la quarta i suma 241 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)