Trial

Bou supera per un punt Busto i suma la primera victòria de la temporada

La lluita ha estat aferrissada en la segona prova de l’Hospitalet de l’Infant que ha inaugurat el mundial

Toni Bou ha aconseguir la seva primera victòria de la temporada en la segona prova que s’ha disputat a l’Hospitalet de l’Infant, del mundial de trial. El pierenc de l’equip Repsol Honda i pilotant una Montesa ha superat per un sol punt (10 a 11) el basc Jaime Busto (Vertigo), que va guanyar la prova inaugural del mundial que es va fer dissabte a la mateixa localitat tarragonina. Toni Bou ha sigut el millor en la primera volta amb un punt menys de penalització que el seu rival (3 a 4) i en la segona els dos han fet els mateixos punts, 7.

La tercera posició l’ha ocupat el pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRRS), bastant allunyat dels dos primers amb 32 punts (16 i 16). El gironí Miquel Gelabert (Gas Gas) ha acabat sisè amb 50 punts, i la setena plaça ha sigut pel seu germà petit Aniol (Beta) amb 54 punts. El selvatà Jeroni Fajardo (Sherco) ha ocupat la desena posició amb 64 punts de penalització.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)