MotoGP

Domini d’Augusto Fernández en Moto2 amb Albert Arenas sisè

El gironí fa el seu millor resultat en la categoria en aquest GP d’Alemanya

Augusto Fernández (Kalex) ha dominat clarament la cursa de Moto2 i ha aconseguit la seva segona victòria de l’any en la categoria. El mallorquí s’ha situat primer en la cinquena volta i ja no ha tingut rival. Albert Arenas (Kalex) ha fet una gran cursa i amb la seva sisena posició final ha aconseguit el seu millor resultats a la categoria. El gironí era segona en la graella, s’ha mantingut en la quart plaça en les primeres voltes i després ha anat perdent alguna posició i temps respecta als primers.

La gran lluita de la cursa ha sigut per les altres dues places de podi, amb només dues dècimes de diferència entre el segon i el quart. Pedro Acosta (Kalex) ha acabat segon i Sam Lowes (Kalex) tercer, mentre que l’alemany Marcel Schrotter (Kalex), que corria a casa, ha acabat quart. Jeremy Alcoba ha acabat 18è i Àlex Toledo 21è.

El líder del mundial, l’italià Celestino Vietti ha caigut i el japonès Ai Ogura s’ha apropat a vuit puts, mentre que Augusto Fernández s’ha situat tercer a dotze punts del lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)