MotoGP

Sasaki estrena el seu palmarès i Artigas és cinquè

Ayumu Sasaki (Husqvarna) és el guanyador de la cursa de Moto 3 a Assen, que començava des de la pole i que suma en el seu 95è gran premi la seva primera victòria.

Xavi Artigas (CFMoto) es mantenia fins el darrer terç de la cursa en el grup capdavanter, que liderava des de l’inici Izan Guevara (Gas Gas) mentre el també pilot de la marca gironina i el líder del mundial, , Sergio García Dols, anava remuntant des del divuitè lloc fins a quedar-se novè, a roda d’Artigas.

La caiguda de Dennis Foggia (Leopard), a cinc voltes, obria la traca final amb Artigas superat per García Dols i tancant el grup de vuit que s’havien de disputar el podi. Ayumu Sasaki, que sortia des de la posició preferent, era líder a tres voltes i a dues Guevara recuperava el primer lloc per caure al tercer a una darrere Sasaki i Tatsuki Suzuki.

David Muñoz ha provocat una caiguda en què s’han vist implicats dos pilots més i, amb cinc homes. García Dols aconseguia acabar tercer i ampliar el seu avantatge en la general amb Izan Guevara segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)