Més motor

Belén Garcia remunta fins la vuitena posició a Silverstone en les WSeries

Jamie Chadwick guanya la quarta cursa consecutiva de la temporada

Belén Garcia (Quantfury W Series Team) ha finalitzat en la vuitena posició en el GP de la Gran Bretanya que s’ha disputat en el circuit de Silverstone. La pilot de l’Ametlla del Vallès ha remuntat des de l’onzena posició que sortia en les primeres voltes i s’ha situat en el vuitè lloc. Ha mantingut una bona lluita amb l’anglesa Abbi Eaton, però no l’ha pogut avançar. Després s’ha hagut de defensar de la valenciana Marta Garcia, que l’ha tocat per darrera, ha trencat l’aleró i ha hagut d’entrar a box i ha acabat divuitena i última. La catalana s’ha mantingut fins al final en la vuitena plaça, i darrera seu ha acabat la seva companya d’equip l’alacantina Nerea Martí.

L’angles Jamie Chadwick ha guanyat amb molta autoritat i ha sumat la quarta victòria en quatre curses del campionat. El podi l’han completat la finesa Emma Kimilainen i l’anglesa Abbie Pulling, que s’han tocat a dues voltes del final, però han mantingut les places.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)