Més motor

Palou fa una cursa amb alts i baixos i finalitza sisè en la primera prova d’Iowa

Newgarden suma la quarta victòria de la temporada a l’IndyCar

Àlex Palou ha finalitzat en la sisena posició la primera de les dues curses de l’IndyCar que es disputen aquest cap de setmana en l’Iowa Speedway. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha disputat una prova amb molts alts i baixos. Ha sortit des de la catorzena posició, i després de tenir problemes en la primera part de la prova ha arribat a ser doblat pels líders. El circuit oval és un dels més curts i les voltes es fan en poc més de 18 segons. Un accident ha afavorit Àlex Palou i en la segona part de la prova ha passat a lluitar pel podi. Ha perdut alguns llocs en el tram final de la cursa i ha acabat sisè. El català perd un lloc en la general i baixa a la quarta plaça.

La victòria l’ha aconseguit el nord-americà Josef Newgarden que ha sumat la quarta de la temporada i és segon de la general a quinze punts del líder, el suec Marcus Ericsson que ha acabat vuitè. Aquesta nit es disputarà la segona prova en el mateix circuit d’Iowa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)