MotoGP

Quartararo va per feina el primer dia d’entrenaments a Silverstone

Les Aprilia estan al davant amb Viñales tercer i Aleix Espargaró cinquè

Fabio Quartararo (Yamaha) ha finalitzat amb el millor temps el primer dia d’entrenaments lliures de MotoGP en el GP de la Gran Bretanya que es disputa en el circuit de Silverstone. El francès, líder del mundial, ha anat per feina el primer dia del retorn a les pistes després de les cinc setmanes de vacances i ha marcat 1:58.946, superant per una dècima i mitja el mallorquí Joan Mir (Suzuki). Les Aprilia continuen al davant i Maverick Viñales ha acabat tercer a 0.117 del francès, i Aleix Espargaró, segon de la general, ha estat cinquè a 0.207.

Xavier Artigas (CFMoto) ha tornat fort de les vacances i ha finalitzat el primer dia d’entrenaments de Moto3 amb el tercer millor registre. El pilot de Sant Andreu de la barca ha fet 2:11.523 i s’ha quedat a mig segon del millor registre marcat per l’escocès John McPhee (Husquarna) amb 2:10.939. El líder del mundial, el castellonenc Sergio Garcia Dols, només ha fet el divuitè millor registre (2:12.436). En aquest gran premi de la Gran Bretanya ha debutat el pilot de Barberà del Vallès Marc Garcia (KTM), substituint a un company, i ha fet el 29è temps amb 2:14.680.

Albert Arenas (Kalex) ha tingut una jornada complicada, però ho ha solucionat bé amb el cinquè millor registre de Moto2. El gironí ha fet una bona primera sessió al matí, però ha caigut cap al final. A la tarda no ha pogut tornar als primers llocs fins els últims quatre minuts i amb 2:05.358 s’ha quedat a set dècimes del millor temps del dia. El més ràpid ha sigut el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) que ha fet un registre de 2:04.573.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)