MotoGP

Ganes de brillar en el reinici del mundial a Silverstone

Motor. Fabio Quartararo va per feina el primer dia d’entrenaments del GP de la Gran Bretanya i les Aprilia estan al davant en MotoGP, amb Maverick Viñales tercer i Aleix Espargaró cinquè

Després de cinc setmanes sense competició, els pilots de les diferents categories del mundial tenien ganes de tornar a pujar a la moto i iniciar amb bon peu la segona part de la temporada, que comença amb el GP de la Gran Bretanya en el circuit de Silverstone. En el primer dia d’entrenaments lliures ja es van poder veure bons temps en les tres categories, i diverses caigudes pel fet de tornar a buscar els límits del seu pilotatge o per la falta d’adaptació en la tornada a la feina.

El líder del mundial de MotoGP, Fabio Quartararo (Yamaha), va anar per feina i va fer el millor temps amb 1:58.946, superant per una dècima i mitja el mallorquí Joan Mir (Suzuki). Fabio Quartararo haurà de fer una long lap de penalització en la cursa i ja la va provar en les dues sessions per saber quant temps perdria i mirar que fos el mínim. Aleix Espargaró, el principal rival del francès en la general del mundial, també va fer un bon retorn i amb la seva Aprilia va ser el cinquè més ràpid a dues dècimes. El seu company d’equip, Maverick Viñales, va acabar en una bona tercera plaça a poc més d’una dècima del millor temps.

Arenas, cinquè en Moto2

Albert Arenas (Kalex) va tenir una jornada complicada, però ho va solucionar molt bé en els últims cinc minuts de la segona sessió i va acabar el dia amb el cinquè millor registre de Moto2. El gironí va fer una bona primera sessió d’entrenaments al matí, però va caure cap al final. A la tarda no va poder tornar a estar en els primers llocs fins als últims minuts i amb un temps de 2:05.358 va quedar a poc menys de vuit dècimes (0.785) del millor temps del primer dia. El més ràpid va ser el mallorquí Augusto Fernández (Kalex), que va fer un registre de 2:04.573.

Artigas fa el tercer millor registre en Moto3

Xavier Artigas (CFMoto) va tornar fort de les vacances i va acabar el primer dia d’entrenaments de Moto3 amb el tercer millor registre. El pilot de Sant Andreu de la Barca va fer 2:11.523 i va quedar a mig segon del millor registre, marcat per l’escocès John McPhee (Husquarna) amb 2:10.939. El líder del mundial, el castellonenc Sergio García Dols, no va tenir el dia i només va fer el divuitè millor registre (2:12.436). En aquest gran premi de la Gran Bretanya va debutar Marc Garcia (KTM), que va substituir l’australià Joel Kelso en l’equip Green Power. El pilot de Barberà del Vallès va fer el 29è temps amb 2:14.680.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)